Издадени книги

Това е дебютната ми книжка, която е сборник с фантастични разкази! ✨

По-голямата част от тях първоначално бяха публикувани в тук, в блога ми, но има и такива, които са напълно новички! Ще се радвам безкрайно, ако я прочетете и успея малко да разведря ежедневието ви!

Можете да поръчате „Нулева година“ от сайта на издателство Асеневци ето тук. Също така ще я откриете и в Ozone, Store.bg, Сиела и Хеликон!

Ето няколко ревюта на прекрасни книжни блогъри, които бяха така мили да споделят мнение за „Нулева година“:

Можете да видите и ревютата в Goodreads, както и да напишете свое собствено, ако сте прочели книжката!

Също така имах щастието да дам и няколко интервюта за книжката! Тях може да откриете на следните адреси:

Премиерата на „Нулева година“ се състоя в бар за бордови игри „Абордаж“. Пихме магически коктейли, ядохме кексчета и падна голямо забавление! ❤️ Споменът за първата ми премиера ще бъде завинаги с мен и благодаря на всички, които дойдоха!

Първият ми роман!

През 2021 г. успя да види бял свят и един роман от мен! 💜 Този път премиерата се състоя в рамките на софийския Пролетен базар на книгата и отново си изкарахме страхотно заедно, макар и с известни епидемични мерки!

Може да прочетете откъс от романа ето тук. Също може да погледнете страхотната ни дискусия с The Book Club Sofia, където говорим за “Да спасиш Сън” и други интересни литературни въпроси!

А самата книга може отново да намерите в онлайн книжарницата на издателство Асеневци тук или пък в Ozone, Store.bg, Сиела и Хеликон.

Ако прочетете книжката, много ще се радвам да напишете ревю или да я оцените в Goodreads! 📚

Ето и нянколко снимки от премиерата! ☀️

И най-скорошното попълнение – първата част от дилогия!

Тази книга е най-трудното и предизвикателно нещо, което съм писала. Отне ми две години и половина да завърша черновата – честно казано, очаквах изобщо да не успея, но някак се справих.

“Случаят с третата сила” е първата част от дилогия, така че очаквайте продължението скоро! Можете да прочетете откъс ето тук.

По този роман имах удоволствието да работя с издателство “Артлайн”, а корицата е дело на Ралица Радева.

Можете да откриете книгата в онлайн магазина на “Артлайн”, а също и във всички големи книжарници.

Премиерата се състоя в рамките на Коледния панаир на книгата в НДК през 2022 година. Имах възможността да се срещна с много читатели, книжни блогъри и всякакви страхотни хора – благодаря ви, че дойдохте да се видим!